YourJob_Logo_Original-SVG

Management Personal

Suntem o firmă de recrutare și consultanță în resurse umane care oferă o gamă largă de servicii de consultanță și management de personal.
management-de-personal-yourjob-recrutare
YourJob_Logo_Simbol-SVG

Ce facem la YourJob?

Ajutăm organizațiile să-și optimizeze operațiunile legate de gestionarea personalului și să-și îndeplinească obiectivele de afaceri.
strategii-eficiente-de-rententie-a-angajatiilor-blog-yourjob

YourJob oferă

Servicii de Consultanță și Management de Personal

Recrutare și Selecție

YourJob oferă servicii complete de recrutare și selecție pentru clienții săi, inclusiv identificarea nevoilor de personal, scrierea anunțurilor de recrutare, evaluarea candidaților și conducerea interviurilor de angajare.

Evaluare și Dezvoltare

Experții în resurse umane ai YOUR JOB pot ajuta organizațiile să evalueze performanța angajaților, să dezvolte planuri de formare și dezvoltare și să identifice nevoile de dezvoltare.

Managementul Performanței

YourJob poate ajuta organizațiile să stabilească obiective, să evalueze performanța, să identifice punctele forte și slăbiciunile angajaților și să dezvolte planuri de dezvoltare.

Planificarea Resurselor Umane

Experții în resurse umane ai YOUR JOB pot ajuta organizațiile să planifice necesarul de personal, să conducă analize ale forței de muncă și să dezvolte strategii pentru atragerea și retenția talentelor.

Managementul Schimbării

YourJob poate ajuta organizațiile să se adapteze la schimbările din piață, să implementeze planuri de reducere a costurilor sau de creștere a productivității și să dezvolte planuri de comunicare și de implicare a angajaților în aceste schimbări.

Consultanță Legală

Experții în resurse umane ai YourJob oferă consultanță legală privind legislația muncii și reglementările în domeniul resurselor umane.

YourJob_Logo_Simbol-SVG

În plus, YourJob oferă și servicii de dezvoltare a brandului angajatorului, inclusiv identificarea valorilor organizaționale, construirea culturii organizaționale și dezvoltarea strategiilor de angajare. Ne angajăm să oferim servicii personalizate și de calitate pentru a satisface nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui client.