YourJob_Logo_Original-SVG

Recrutare Personal

Oferim servicii de recrutare personal pentru compania dumneavoastră, la cea mai înaltă calitate și adaptate nevoilor fiecărui client.
selectie-si-recrutare-personal
YourJob_Logo_Simbol-SVG

Soluții Complete de Recrutare Personal

Serviciile noastre de recrutare reprezintă soluția completă pentru a vă ajuta să găsiți candidații potriviți pentru pozițiile cheie din compania dvs. Avem o abordare strategică și personalizată, pentru a înțelege în profunzime nevoile organizației dvs. și a identifica profesioniștii cu competențe și abilități ideale.

solutii-complete-recrutare-personal

Analiza nevoilor și cerințelor organizației

Înainte de a începe procesul de recrutare, echipa noastră de specialiști în resurse umane va colabora cu dvs. pentru a înțelege în detaliu nevoile dvs. de personal. Vom discuta despre specificațiile pozițiilor vacante, cultura organizațională și strategiile pe termen lung ale companiei dvs.

Identificarea talentelor

Folosind tehnici avansate de headhunting și resurse extinse de căutare, vom identifica candidații cu competențe potrivite pentru cerințele dvs. În plus, vom căuta candidați pasivi, profesioniști talentați care nu caută activ un nou loc de muncă, dar ar putea fi interesați de oportunitatea oferită de compania dvs.

Screening și evaluare aprofundată

Fiecare candidat va fi supus unui proces riguros de selecție. Vom efectua interviuri detaliate, teste de aptitudini, evaluări comportamentale și verificări de referințe pentru a identifica potențialul, abilitățile și compatibilitatea culturală a candidaților.

Prezentarea candidaților potriviți

Vom selecta cu grijă candidații care se potrivesc cu cerințele și cultura organizațională a companiei dvs. și vă vom prezenta profilurile acestora, împreună cu rapoarte detaliate de evaluare.

Sprijin în procesul de interviu și negociere

Vă vom asista în programarea și gestionarea interviurilor, oferindu-vă feedback constructiv și consultanță în luarea deciziilor. De asemenea, vă vom sprijini în negocierile salariale și în încheierea cu succes a procesului de angajare.

Monitorizarea post-angajare

După angajarea candidatului, vom menține legătura cu dvs. și cu noul angajat pentru a ne asigura că procesul de adaptare și integrare este un succes și că se conformează așteptărilor ambelor părți.

Domeniile de Recrutare Personal

Cu o experiență vastă în domeniul recrutării, oferim servicii personalizate în următoarele domenii cheie:

Finanțe și Contabilitate

Suntem aici pentru a găsi contabili, controlleri financiari și auditori financiari cu experiența necesară pentru a consolida echipa dvs. financiară.

Vânzări și Marketing

Oferim soluții de recrutare pentru a vă echipa cu manageri de vânzări dinamici, specialiști în marketing și reprezentanți de vânzări de succes.

Management

Indiferent dacă aveți nevoie de lideri de departamente, manageri de proiect sau experți în top management, vă oferim candidați de elită pentru pozițiile cheie din organizația dvs.

Resurse Umane

Recrutăm specialiști în resurse umane, recruiteri talentați și manageri HR pentru a asigura dezvoltarea și gestionarea eficientă a capitalului uman al companiei dvs.

Industria Construcțiilor

Suntem specializați în recrutarea pentru industria construcțiilor, aducându-vă ingineri și manageri de proiect cu experiența și abilitățile necesare pentru a livra proiecte de succes.

Performanțele Noastre în Recrutare

La YOUR JOB rezultatele vorbesc de la sine. Suntem dedicați să oferim servicii de recrutare de top, măsurate prin indicatori cheie care demonstrează eficiența și calitatea muncii noastre. Iată cum definim succesul:

Rata de Plasare

90% Rata de Plasare Reușită
Cu o rată de plasare de 90%, garantăm că majoritatea candidaților recomandați sunt angajați cu succes. Aceasta subliniază abilitatea noastră de a identifica și selecta cei mai buni profesioniști pentru fiecare rol.

Timpul de Angajare

21 de Zile - Timp Mediu de Angajare
Rapiditatea contează. Procesul nostru de recrutare este conceput pentru a reduce timpul de angajare la doar 21 de zile. Astfel, asigurăm că pozițiile vacante sunt ocupate prompt, menținând ritmul și productivitatea afacerii tale.

Satisfacția Clienților

98% Satisfacție a Clienților
Ne mândrim cu un nivel de satisfacție a clienților de 98%. Acest procent ridicat reflectă angajamentul nostru de a oferi servicii de recrutare adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, cu rezultate remarcabile.

Gradul de Retenție Mare

85% Retenție la 1 An
Stabilitatea este esențială. Cu un grad de retenție de 85% la un an de la angajare, demonstrăm că plasăm candidați care se integrează și contribuie pe termen lung la succesul companiIilor partenere.

YourJob_Logo_Simbol-SVG
La YourJob, ne străduim să oferim servicii de recrutare de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. și obiectivelor companiei dvs. Suntem dedicați să vă aducem echipa de vis și să contribuim la succesul și performanța organizației dvs. Haideți să lucrăm împreună pentru a construi viitorul luminos pe care îl merită compania dvs.