YourJob_Logo_Original-SVG

Recrutare Personal

Oferim servicii de recrutare personal pentru compania dumneavoastră, la cea mai înaltă calitate și adaptate nevoilor fiecărui client.
selectie-si-recrutare-personal
YourJob_Logo_Simbol-SVG

Soluții Complete de Recrutare Personal

Serviciile noastre de recrutare reprezintă soluția completă pentru a vă ajuta să găsiți candidații potriviți pentru pozițiile cheie din compania dvs. Avem o abordare strategică și personalizată, pentru a înțelege în profunzime nevoile organizației dvs. și a identifica profesioniștii cu competențe și abilități ideale.

solutii-complete-recrutare-personal

Analiza nevoilor și cerințelor organizației

Înainte de a începe procesul de recrutare, echipa noastră de specialiști în resurse umane va colabora cu dvs. pentru a înțelege în detaliu nevoile dvs. de personal. Vom discuta despre specificațiile pozițiilor vacante, cultura organizațională și strategiile pe termen lung ale companiei dvs.

Identificarea talentelor

Folosind tehnici avansate de headhunting și resurse extinse de căutare, vom identifica candidații cu competențe potrivite pentru cerințele dvs. În plus, vom căuta candidați pasivi, profesioniști talentați care nu caută activ un nou loc de muncă, dar ar putea fi interesați de oportunitatea oferită de compania dvs.

Screening și evaluare aprofundată

Fiecare candidat va fi supus unui proces riguros de selecție. Vom efectua interviuri detaliate, teste de aptitudini, evaluări comportamentale și verificări de referințe pentru a identifica potențialul, abilitățile și compatibilitatea culturală a candidaților.

Prezentarea candidaților potriviți

Vom selecta cu grijă candidații care se potrivesc cu cerințele și cultura organizațională a companiei dvs. și vă vom prezenta profilurile acestora, împreună cu rapoarte detaliate de evaluare.

Sprijin în procesul de interviu și negociere

Vă vom asista în programarea și gestionarea interviurilor, oferindu-vă feedback constructiv și consultanță în luarea deciziilor. De asemenea, vă vom sprijini în negocierile salariale și în încheierea cu succes a procesului de angajare.

Monitorizarea post-angajare

După angajarea candidatului, vom menține legătura cu dvs. și cu noul angajat pentru a ne asigura că procesul de adaptare și integrare este un succes și că se conformează așteptărilor ambelor părți.

YourJob_Logo_Simbol-SVG
La YourJob, ne străduim să oferim servicii de recrutare de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. și obiectivelor companiei dvs. Suntem dedicați să vă aducem echipa de vis și să contribuim la succesul și performanța organizației dvs. Haideți să lucrăm împreună pentru a construi viitorul luminos pe care îl merită compania dvs.