YourJob_Logo_Original-SVG

Joburi

Descoperă joburile noastre și aplică la cele care ți se potrivesc!

Joburi Active

Chiar dacă nu avem momentan un post potrivit pentru tine, vrem să te cunoaștem. Trimite-ne CV-ul tău la adresa office@YourJob.ro și spune-ne care sunt planurile tale de carieră.

YourJob_Logo_Simbol-SVG

Reprezentant Vânzări

București

YourJob caută Reprezentanți Vânzări energici și motivați pentru a promova produsele și serviciile companiei noastre partenere. Oferim oportunități de dezvoltare și un mediu de lucru dinamic.

YourJob_Logo_Simbol-SVG

Receptionist

București

Suntem în căutarea unui Receptionist primitor și organizat pentru a fi prima față a companiei noastre partenere. Dacă aveți abilități excelente de comunicare și o atitudine prietenoasă, vă invităm să faceți parte din echipa noastră.

YourJob_Logo_Simbol-SVG

Contabil Senior

București

Pentru poziția de Contabil Senior, căutăm profesioniști cu experiență extinsă în domeniul contabilității. YourJob oferă o oportunitate unică de a vă aduce experiența și cunoștințele într-un mediu dinamic.

YourJob_Logo_Simbol-SVG

Contabil Junior

București

YourJob recrutează un Contabil Junior motivat pentru a se alătura echipei noastre de contabilitate. Dacă sunteți la începutul carierei dvs. în domeniul financiar și doriți să vă dezvoltați abilitățile într-un mediu de lucru stimulativ, vă invităm să aplicați.

YourJob_Logo_Simbol-SVG

Reprezentant Vânzări Produse Tehnice

București

Pentru departamentul nostru de vânzări tehnice, căutăm Reprezentanți Vânzări cu abilități tehnice solide și o atitudine proactivă.

YourJob_Logo_Simbol-SVG

Manager Social Media

București

YourJob recrutează Manager Social Media talentat pentru a gestiona și optimiza prezența online a companiei noastre partenere. Dacă sunteți pasionați de construirea și menținerea comunităților online, vă așteptăm să completați echipa noastră dinamică.